Tervetuloa!

26.6.2014 By 0 Comment Yleinen

Hei!

Meillä ajankohtaisena on nyt pikkujoulujen järjestämiset. Varauksia  ja tilauksia tehdään ahkerasti Poukanvilleen. Järjestämme kokonaisuudessaan pienet sekä isot illanistujaiset ja teemme täten osallistumisen juhlaan helpoksi.
Saunakamariimme mahtuu hyvin 15 hlön tilaisuudet, ja ohjelmaan voi liittää saunomisen ja paljuttelun. Tarjolla on myös ohjattua ,rentouttavaa saunaterapiaa tai kosmetologin hemmottelevia ryhmähoitoja.

Vähän isommille ryhmille (15-40) saamme järjestettyä yksityistilaisuuksia päivätoimintasaliimme ja vielä isommille ryhmillle (max 80hlö)saamme hienon juhlan Poukanvillen saliin.

Poukanvillen keittiön antimia tehdään räätälöiden toiveidenne mukaan , mutta helpottaaksemme valintojanne olemme koonneet suosituista kokonaisuuksista ehdotelmia teille. Niitä löytyy `ravintopalvelut` linkin alta.