Terveyskoti

Toiminnan esittely

Laitilan Terveyskodissa kuljetaan edellä toteuttaen Kunnossa kotona- ajatteluaan.

Laitilan Terveyskoti ja Hyvinvointikeskuksemme Poukanville tarjoavat laajan valikoiman hyvinvointi- ja kuntoutuspalveluja kaikenikäisille. Toimintamme lähtee jokaisen ihmisen aidosta, arvostavasta ja lämpimästä kohtaamisesta. Ideologianamme on aina ollut antaa hyvän kiertää ja tuloksen näkyminen asiakkaan parempana palveluna sekä kotimaisena omistamisena.

Vuodesta 1986 toiminut Laitilan Terveyskoti on innovatiivinen ja vahvasti oman alansa osaamiseen ja tiloihin panostava yritys. Laitilan Terveyskodin omistajia  yhdessä ovat Hyvinvointialue Varha ja Laitilan Vanhaintuki ry. Myös Laitilan Veljeskotina tunnettu laitos kantaa arvokasta perinnettä suomalaisten kunniakansalaisten kuntouttajana, mutta palvelutarjonta on vuosien myötä laajentunut kaikkien saataville.

Vuodesta 2006 lähtien uuden nimen myötä talosta on tullut kaiken ikäisten ihmisten, vauvasta vaariin- kuntouttaja.

Terveyskoti on 21 seniorille koti. Asumispalveluita tarjotaan sotainvalidien lisäksi seniori-ikäisille vaikeavammaisille. Laitilassa kuntoutetaan vuodessa yli 800 eri-ikäistä kahdessa toimipisteessä. Palveluja on tarjolla erittäin vaativasta kuntoutuksesta aina hemmotteleviin hierontoihin. Hyvinvointikeskus tarjoaa myös ravitsemuspalveluja, joita on tarjolla lounaalla 3 eri toimipisteessä (Terveyskodilla, Poukanvillessä ja Laitilan kaupungintalolla ,Haukassa), kotiin ostettuina annoksina tai jopa 400 hengen juhlien tarjoiluina.???????????????????????????????

Robotit eivät ole enää tieteiskirjojen hahmoja, vaan ne ovat vahvasti mukana ihmisten arjessa, teollisuudessa ja lisääntyvässä määrin terveyden hoidossa. Terveyskotiin hankittiin ennakkoluulottomasti vuonna 2012 kävelyrobotti, joka on auttanut jo monia kuntoutumaan kävelyharjoituksilla.
DSC07686