Hyvinvointi

 

Hemmottelu

Anna aikaa itsellesi, irrottaudu arjen kiireistä ja nauti hiljaisuudesta, hoitavien käsien kosketuksesta ja ihanista tuoksuista. Hemmotteluhoidon päätteeksi olo on takuuvarmasti rentoutunut. Olet saavuttanut mielen ja kehon harmonian, joka antaa voimia arkeen. Monipuolisesta hemmottelutarjonnastamme jokainen löytää itselleen sopivan hoitomuodon oli kyseessä sitten kynsien koristelu tai äijämäinen uroskylpy.

Poukanvillen hyvinvointikeskuksen päiväkylpyläpaketit antavat mahdollisuuden irtautua hetkeksi arjesta. Voit rentoutua vaikkapa ylellisissä kylvyissä, Hot Stone -hieronnassa tai suklaakasvohoidossa; sinä päätät, sillä päiväkylpyläpaketit ovat räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaan.

Anna lahjaksi ylellisyyttä ja hemmottelua! Lahjakortti on aina mieluisa lahja. Se on helppo antaa ja ihana saada! Lahjakortin voi käyttää sekä hoitoihin että tuoteostoihin.

Tule rentoutumaan meille ja ota ystäväsikin mukaan!

Aromaterapia

Aromaterapia on hoitomuoto, joka perustuu hieronnan ja eteeristen öljyjen rentouttavaan, mieltä ja kehoa tasapainottavaan vaikutukseen. Öljyt vaikuttavat elimistöön ihon sekä hengitysteiden kautta ja mieleen hajuaistin avulla. Erityisen hyvin hoito sopii stressistä johtuvien vaivojen hoitoon, koska lopputuloksena on aina rauhallinen rentoutunut olo ja mieli.

Jalkahoitaja

Rentoudu ja helli itseäsi jalkahoidossa. Päästäksemme haluttuihin hoitotuloksiin teemme juuri Sinulle sopivan hoitosuunnitelman.

Saunaterapia

Saunaterapiassa perinteisen saunan hoitavat ja rentouttavat ominaisuudet yhdistyvät kansanperinteen mukaan valmistettuihin puhtaisiin hoitotuotteisiin vapauttaen kehon ja mielen rasituksista. Saunassa rentoudutaan ja pysähdytään kuuntelemaan kehoa.
Kaikki saunat ovat kimppasaunoja maksimissaan 6 henkilölle.

Kylvyt ja vesihieronnat

Koe ihanat kylvyt ja vesihieronnat Poukanvillessä. Tavallisen hieronnan tavoin, vesihieronta tehostaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, vähentää lihasten jännitystä ja toimii erinomaisena stressinpoistajana. Voit kokea vesihieronnan vaikutukset myös kastumatta AquaThermoJetissä. Makaamalla miellyttävän lämpimän veden päällä voit antaa ajatuksen lentää, rentoutua veden hieroessa sinua.

Suolahuone

Suolahuone on suolalla vuorattu huone. Hoidon aikana huoneilmaan puhalletaan suolageneraattorilla hienojakoista suolapölyä. Hengitysilman mukana kulkeutuvalla suolapölyllä on tulehduksia pienentävä ja limaa irrottava vaikutus hengitysteissä, se ohentaa paksuuntuneita limakalvoja ja näin helpottaa hengitystä. Ihohuokosiin joutuessaan suolapöly imee ympäröivästä ilmasta kosteutta itseensä, tämän ansiosta iho pysyy kosteana ja kimmoisena, samalla suolalla on desinfioiva vaikutus.
Suolahuonehoitoa käytetään erityisesti hengityselin– ja iho-oireiden hoidossa. Suolahuonehoito sopii myös kaikille niille, jotka haluavat hoitaa hengityselimistöään tai ihoaan, vaikka varsinaista sairautta ei olisikaan.

Lue lisää suolahuoneesta

Hot Stone -kiviterapiahoito

Rentouttava Hot Stone -kiviterapiahoito rauhoittaa kehoa ja mieltä. Lämpimillä kivillä (kotimainen vuolukivi) stimuloidaan kehon energiapisteitä ja vartalolle annetaan mahdollisuus vapautua lihasjännityksestä ja stressistä. Lämpö siirtyy kivistä syvälle lihaksiin ja saa aikaan kokonaisvaltaisen hyvän olon tunteen. Lämmin olo säilyy pitkään hoidon jälkeen.