Kuntoutuksen henkilökunta

Paulina Iiskala |  Lotta Kylä-Kaila | Satu Heikola | Sirpa Karkkonen | Tarja Puotunen | Sanna Seikola | Mia Grönroos


Paulina Iiskala

Kuntoutuspäällikkö, fysioterapeutti YAMK


paulina.iiskala(a)terveyskoti.fi p.044 0857 821

Olen työskennellyt Laitilan Terveyskodissa vuodesta 1998 ikäihmisten ja vaikeavammaisten kuntouttajana. Työssäni toimin kuntoutushenkilökunnan esimiehenä ja työskentelen organisaation johtoryhmässä. Teen fysioterapeutin työtä pääasiassa ikäihmisten ja aivohalvaus- ja selkäydinvammakuntoutujien kanssa ja erityisosaamisenani on robottiavusteinen kävelykuntoutus.
Kuntoutuspäällikkönä teen tarjouksia palveluistamme kaikille asiakkaillemme, niin julkisille kuin yksityisillekin tahoille. Työssäni osallistun myös kuntoutusrobotiikan asiantuntijana tutkimus- ja kehittämistyöhön.

Aikaa varatessasi voit soittaa minulle 02 8578217 tai 0440857821
Sopimusasiakasryhmät: Kela,Valtiokonttori, LähiTapiola, Osuuspankin A-vakuutus, if, OP-Pohjola

 


 

 Lotta Kylä-Kaila

Fysioterapeutti AMK

 

Olen työskennellyt Laitilan Terveyskodissa loppuvuodesta 2022 lähtien. Teen pääasiassa leikkausten jälkeisestä fysioterapiaa ja ohjaan kuntoutuskurssien ryhmiä.  Erityisosaamisalueeseeni kuuluu erilaisten ortopedisten leikkausten ja murtumien jälkeinen kuntoutus ja  kävelykuntoutus.

Sopimusasiakkaat: vakuutusyhtiöt ja itsemaksavat.


Satu Heikola

Toimintaterapeutti AMK


satu.heikola(a)terveyskoti.fi p. 044 7454 150

Olen toiminut Laitilan Terveyskodissa vuodesta 2002 lähtien. Työskentelen pääsääntöisesti ikäihmisten ja neurologisten kuntoutujien kanssa, joilla on esim. aivoverenkiertohäiriö, aivohalvaus, aivovamma tai neurologinen sairaus. Asiakkaitani ovat myös selkäydinvammakuntoutujat sekä tuki- ja liikuntaelinkuntoutujat esim. amputaatioasiakkaat. Teen yksilöllistä toimintaterapiaa niin Laitilan Terveyskodissa kuin kuntoutujien kotiympäristöissä. Ohjaan toiminnallisia ryhmiä kotona selviytymisen tukemiseksi ja annan apuvälineohjausta. Toimintaterapeuttina kuulun Terveyskodin moniammatilliseen työryhmään. Olen ergonomiapassikouluttaja ja tarjoan konsultaatiota organisaatioille.

Sopimusasiakkaat: KELA, Vakuutusyhtiöt, Kunnat, Valtiokonttori sekä itsemaksavat


Sirpa Karkkonen

Fysioterapeutti AMK


sirpa.karkkonen(a)terveyskoti.fi

Olen työskennellyt Laitilan Terveyskodissa vuodesta 2002. Toimin neurologisten lapsi- ja aikuisasiakkaiden fysioterapeuttina, toteuttaen perusfysioterapiaa, allasterapiaa sekä robottiavusteista Lokomat- ja Indego -kävelykuntoutusta. Ohjaan myös liikunnallisia ryhmiä.

Sopimusasiakkaat: KELA, Vakuutusyhtiöt, Kunnat, Valtiokonttori sekä itsemaksavat


Tarja Puotunen

Fysioterapeutti, lymfaterapeutti


tarja.puotunen(a)terveyskoti.fi

Toimin aikuisneurologisten asiakkaiden fysioterapeuttina toteuttaen perusfysioterapiaa, allasterapiaa sekä robottiavusteista Lokomat- ja Indego-kävelykuntoutusta . Olen työskennellyt fysioterapeuttina yli 30 vuoden ajan. Erityisosaamisalueitani ovat myös lymfaterapia sekä asentohuimaushoidot. Puhun hyvin sujuvaa saksaa ja englantia.

Sopimusasiakkaat: KELA, Vakuutusyhtiöt, Kunnat, Valtiokonttori sekä itsemaksavat


 

Sanna Seikola

Fysioterapeutti AMK

 

Olen Laitilan Terveyskodissa vuodesta 2022 asti. Työtehtäviini kuuluu tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, kävelykuntoutus ja ryhmien ohjaukset. Vastuullani on myös rauhanturvaajien kuntoutuskurssien ohjaus.

Sopimusasiakkaat: KELA, Vakuutusyhtiöt, Kunnat, Valtiokonttori, erilaiset yritykset ja yhteisöt sekä itsemaksavat


Mia Grönroos

Fysioterapeutti, Jalkojenhoitaja

mia.gronroos(a)terveyskoti.fi

Olen työskennellyt Laitilan Terveyskodissa fysioterapeuttina vuodesta 2008 lähtien. Kokemusta fysioterapeutin työstä minulla on vuodesta 1995 lähtien erityisesti aikuisneurologiasta mm MS, ALS, Parkinson, avh.  Työtehtäviini kuuluu erityisesti Neurologinen fysioterapia,  robottiavusteinen Lokomat ja Indego –kävelykuntoutus sekä ikäihmisten kuntoutus.Toimin myös hierojien opettajana Winnovassa.

Sopimusasiakkaat Kela, vakuutusyhtiöt, kunnat, valtiokonttori sekä itsemaksavat