Toiminnan esittely

Laitilan Terveyskodissa kuljetaan edellä toteuttaen Kunnossa Kotona- ajatteluaan.

Laitilan Terveyskoti, Laitilan Työterveys ja Hyvinvointikeskuksemme Poukanville tarjoavat laajan valikoiman terveys-, hyvinvointi- ja kuntoutuspalveluja kaikenikäisille. Toimintamme lähtee jokaisen ihmisen aidosta, arvostavasta ja lämpimästä kohtaamisesta. Ideologianamme on aina ollut antaa hyvän kiertää ja tuloksen näkyminen asiakkaan parempana palveluna sekä kotimaisena omistamisena.

Meillä työskentelee yli 70 hyvinvoinnin, kuntoutuksen ja ravitsemuspalvelun ammattilaista.
Laitilan Terveyskoti sijaitsee Laitilan kaupungissa, 8-tien varrella vireässä maaseutuympäristössä.

Yli 30 vuotta menestyksekkäästi toiminut Terveyskoti on innovatiivinen ja vahvasti oman alansa osaamiseen ja tiloihin panostava yritys. Laitilan Terveyskodin omistajia ovat laitilalaiset: Laitilan kaupunki ja Vanhaintuki ry. Myös Laitilan Veljeskotina tunnettu laitos kantaa arvokasta perinnettä suomalaisten kunniakansalaisten kuntouttajana, mutta palvelutarjonta on vuosien myötä laajentunut kaikkien saataville.

Vuodesta 2006 lähtien uuden nimen myötä talosta on tullut kaiken ikäisten ihmisten, vauvasta vaariin- kuntouttaja.

Terveyskoti on 30 seniorille koti. Asumispalveluita tarjotaan sotainvalidien lisäksi seniori-ikäisille vaikeavammaisille. Hoitopalveluja tarjotaan päivätoimintana lähiseudun omiin koteihin ja Laitilassa kuntoutetaan vuodessa yli 800 eri-ikäistä kahdessa toimipisteessä. Palveluja on tarjolla erittäin vaativasta kuntoutuksesta aina hemmotteleviin hierontoihin. Hyvinvointikeskus tarjoaa myös ravitsemuspalveluja, joita on tarjolla lounaalla 3 eri toimipisteessä (Terveyskodilla, Poukanvillessä ja Laitilan kaupungintalolla), kotiin ostettuina annoksina tai jopa 400 hengen juhlien tarjoiluina.

Edellä kulkien robotitkaan eivät ole enää tieteiskirjojen hahmoja, vaan ne ovat vahvasti mukana ihmisten arjessa, teollisuudessa ja lisääntyvässä määrin terveyden hoidossa. Terveyskotiin hankittiin ennakkoluulottomasti 2012 ensimmäinen kävelyrobotti, joka on auttanut jo monia kuntoutumaan kävelyharjoituksilla jopa pyörätuolista ilman apuvälineitä käveleväksi.Vuoden 2018 syksyllä kuntoutusrobotiikkaa lisättiin uudella Indego-robotilla. Indegolla alaraajahalvaantunut kykenee kävelemään paikasta toiseen, jopa ulkona.