Palvelut

Laitilan Terveyskodissa kuljetaan edellä toteuttaen Kunnossa Kotona- ajatteluaan Laitilan Terveyskoti ja Hyvinvointikeskuksemme Poukanville tarjoavat laajan valikoiman hyvinvointi- ja kuntoutuspalveluja kaikenikäisille. Toimintamme lähtee jokaisen ihmisen aidosta, arvostavasta ja lämpimästä kohtaamisesta. Ideologianamme on aina ollut antaa hyvän kiertää ja tuloksen näkyminen asiakkaan parempana palveluna sekä kotimaisena omistamisena. Meillä työskentelee lähes 70 hoidon, hyvinvoinnin, kuntoutuksen ja ravitsemuspalvelun ammattilaista. Laitilan Terveyskoti sijaitsee Laitilan kaupungissa, 8-tien varrella vireässä maaseutuympäristössä.

Lähes 40 vuotta Laitilassa toiminut Laitilan Terveyskoti on innovatiivinen ja vahvasti oman alansa osaamiseen ja tiloihin panostava yritys. Laitilan Terveyskodin omistajia ovat Varha ja Vanhaintuki ry. Myös Laitilan Veljeskotina tunnettu laitos kantaa arvokasta perinnettä suomalaisten kunniakansalaisten kuntouttajana, mutta palvelutarjonta on vuosien myötä laajentunut kaikkien saataville. Vuodesta 2006 lähtien uuden nimen myötä talosta on tullut kaiken ikäisten ihmisten, vauvasta vaariin- kuntouttaja.

ruoka 013

Terveyskoti on 24 ikäihmiselle koti. Asumispalveluita tarjotaan sotainvalidien lisäksi vaikeavammaisille. Laitilassa kuntoutetaan vuodessa yli 800 eri-ikäistä kahdessa toimipisteessä. Palveluja on tarjolla erittäin vaativasta kuntoutuksesta aina hemmotteleviin hierontoihin. Hyvinvointikeskus tarjoaa myös ravitsemuspalveluja, joita on tarjolla lounaalla 3 eri toimipisteessä (Terveyskodilla, Poukanvillessä ja Laitilan kaupungintalolla), kotiin ostettuina annoksina tai jopa 400 hengen juhlien tarjoiluina.

DSC07710

– Kunnossa kotona-