Terveyskoti tarvitsee uuden toimitusjohtajan Eero Kuisman jäädessä eläkkeelle

8.5.2018 By 0 Comment Yleinen

Yli 30 vuotta toiminut Laitilan Terveyskoti ja Hyvinvointikeskus Poukanville tarjoavat laajan valikoiman hyvinvointi- ja kuntoutuspalveluja kaikenikäisille. Terveyskodissa työskentelee yli 60 hyvinvoinnin, kuntoutuksen ja ravitsemuspalvelun ammattilaista. Syksyllä 2018 joukkoon liittyy 12 työterveyshuollon osaajaa. Terveyskoti on innovatiivinen oman alansa osaamiseen panostava laitilalaisomisteinen yritys, jonka toiminta lähtee jokaisen ihmisen aidosta, arvostavasta ja lämpimästä kohtaamisesta. www.terveyskoti.fi

Tehtäväsi on johtaa tuloksellisesti Laitilan Terveyskoti Oy:tä sekä kehittää ja laaja-alaistaa palvelutuotantoamme yhteistyössä hallituksen ja osaavan henkilöstömme kanssa. Tavoitteenamme on säilyttää asemamme vahvana kotimaisena toimijana ja kannattava kasvu muuttuvassa sote-ympäristössä. Tämä edellyttää meiltä mm. uusia näkemyksiä ja avauksia, toimivia verkostoja terveydenhuollon ja kuntoutuksen alalla, arvojemme mukaisia laadukkaita asumis-, hoito-, ravitsemus- ja työterveyspalveluita ja onnistumista palvelujen myynnissä.

Olet jämäkkä johtaja ja taitava asiantuntijoiden esimies. Sinulla on korkeakoulututkinto ja vahvaa liiketalousosaamista. Olet hyvin verkostoitunut Varsinais-Suomessa, Satakunnassa ja ylipäätään sosiaali- ja terveysalalla. Ihannetapauksessa olet johtanut tuloksekkaasti kuntoutus- tai hyvinvointiorganisaatiota. Olet innovatiivinen ja tartut rohkeasti uuteen ja saat innostettua myös muut mukaan. Viet asioita periksiantamattomasti läpi ja saat aikaan tuloksia.

Tarjoamme Sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavien ja osaavien ihmisten kanssa kotimaisessa terveessä yrityksessä. Tule rakentamaan tulevaisuutta kanssamme!
Lisätietoja antaa valinnassa avustava konsultti Sari-Anne Poikkijoki, p. 050 5167399. Tavoitat hänet parhaiten ma 7.5. klo 10-11, ma 14.5. klo 8-9 ja to 17.5. klo 8-10.
Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 20.5. www.romana.fi ”Hae ilmoitettua tehtävää” / Laitilan Terveyskoti – toimitusjohtaja.