Ajankohtaisia

Etsimme uutta TOIMITUSJOHTAJAA
Yli 30 vuotta toiminut Laitilan Terveyskoti ja Hyvinvointikeskus Poukanville tarjoavat laajan valikoiman hyvinvointi- ja kuntoutuspalveluja kaikenikäisille. Terveyskodissa työskentelee yli 60 hyvinvoinnin, kuntoutuksen ja ravitsemuspalvelun ammattilaista. Syksyllä 2018 joukkoon liittyy 12 työterveyshuollon osaajaa. Terveyskoti on innovatiivinen oman alansa osaamiseen panostava laitilalaisomisteinen yritys, jonka toiminta lähtee jokaisen ihmisen aidosta, arvostavasta ja lämpimästä kohtaamisesta. www.terveyskoti.fi
Tehtäväsi on johtaa tuloksellisesti Laitilan Terveyskoti Oy:tä sekä kehittää ja laaja-alaistaa palvelutuotantoamme yhteistyössä hallituksen ja osaavan henkilöstömme kanssa. Tavoitteenamme on säilyttää asemamme vahvana kotimaisena toimijana ja kannattava kasvu muuttuvassa sote-ympäristössä. Tämä edellyttää meiltä mm. uusia näkemyksiä ja avauksia, toimivia verkostoja terveydenhuollon ja kuntoutuksen alalla, arvojemme mukaisia laadukkaita asumis-, hoito-, ravitsemus- ja työterveyspalveluita ja onnistumista palvelujen myynnissä.

Olet jämäkkä johtaja ja taitava asiantuntijoiden esimies. Sinulla on korkeakoulututkinto ja vahvaa liiketalousosaamista. Olet hyvin verkostoitunut Varsinais-Suomessa, Satakunnassa ja ylipäätään sosiaali- ja terveysalalla. Ihannetapauksessa olet johtanut tuloksekkaasti kuntoutus- tai hyvinvointiorganisaatiota. Olet innovatiivinen ja tartut rohkeasti uuteen ja saat innostettua myös muut mukaan. Viet asioita periksiantamattomasti läpi ja saat aikaan tuloksia.

Tarjoamme Sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavien ja osaavien ihmisten kanssa kotimaisessa terveessä yrityksessä. Tule rakentamaan tulevaisuutta kanssamme!

Lisätietoja antaa valinnassa avustava konsultti Sari-Anne Poikkijoki, p. 050 5167399. Tavoitat hänet parhaiten ma 7.5. klo 10-11, ma 14.5. klo 8-9 ja to 17.5. klo 8-10.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 20.5. www.romana.fi ”Hae ilmoitettua tehtävää” / Laitilan Terveyskoti – toimitusjohtaja.

Poukanvillen kautta kauniina kevään valmistujaisjuhliin…

16.5.2018 Kirjoittaja Ei kommentteja

Poukanvillen kautta kauniina kevään valmistujaisjuhliin… Muista tilata ajoissa meikkauksesi ja kasvojen /vartalon hoidot ennen tärkeisiin juhliin osallistumista. Meiltä saat myös hemmottelevat lahjat valmistuvalle. Vinkki: Palkitse jatko-opintoihin pyrkivä ;pääsykokeiden jälkeen aromaterapia on mitä parhain rentoutus ja timanttikasvohoidolla freesinä lomille 😉

Lue lisää

Perinteinen Äitienpäivälounas

9.5.2018 Kirjoittaja Ei kommentteja

Äitienpäivälounas 13.5 klo 12 ja myöhempi kattaus klo 14. Hinta 27€ , lapset 6-12v 10€ ja alle 6 vuotiaat maksutta. Varauksia voi tehdä jo nyt Poukanvillen vastaanottoon 02 8578220. Muista myös, että voit tilata äitienpäiväksi kotiin kakkuja, sekä suolaisia että makeita. Herätä äiti Poukanvillen herkuilla!

Lue lisää

Terveyskoti tarvitsee uuden toimitusjohtajan Eero Kuisman jäädessä eläkkeelle

8.5.2018 Kirjoittaja Ei kommentteja

Yli 30 vuotta toiminut Laitilan Terveyskoti ja Hyvinvointikeskus Poukanville tarjoavat laajan valikoiman hyvinvointi- ja kuntoutuspalveluja kaikenikäisille. Terveyskodissa työskentelee yli 60 hyvinvoinnin, kuntoutuksen ja ravitsemuspalvelun ammattilaista. Syksyllä 2018 joukkoon liittyy 12 työterveyshuollon osaajaa. Terveyskoti on innovatiivinen oman alansa osaamiseen panostava laitilalaisomisteinen yritys, jonka toiminta lähtee jokaisen ihmisen aidosta, arvostavasta ja lämpimästä kohtaamisesta. www.terveyskoti.fi Tehtäväsi on johtaa tuloksellisesti Laitilan Terveyskoti Oy:tä sekä kehittää ja laaja-alaistaa palvelutuotantoamme yhteistyössä hallituksen ja osaavan henkilöstömme kanssa….

Lue lisää

ENERGIAA JA HYVÄÄ OLOA!

10.4.2018 Kirjoittaja Ei kommentteja

Torstaina 12.4.2018 klo 18 – 20 Poukanvillessä Hyvä ja monipuolinen ravitsemus on terveyden perusta, siihen kannattaa panostaa. Tervetuloa kuulemaan lisää! Tilaisuus on maksuton

Lue lisää