Kuntoutuksen henkilökunta

Paulina Iiskala | Satu Pussila  | Jenni Lehto | Satu Heikola | Sirpa Karkkonen | Tarja Puotunen | Katri Kuosmanen | Piia Luukkanen | Mia Grönroos


Paulina Iiskala

Kuntoutuspäällikkö, fysioterapeutti YAMK


paulina.iiskala(a)terveyskoti.fi p.044 0857 821

Olen työskennellyt Laitilan Terveyskodissa vuodesta 1998 ikäihmisten ja vaikeavammaisten kuntouttajana. Teen nykyisin n.2 päivänä viikossa fysioterapeutin työtä pääasiassa ikäihmisten ja aivohalvaus- ja selkäydinvammakuntoutujien kanssa ja erityisosaamisenani on robottiavusteinen kävelykuntoutus.
Kehitän ja tuotteistan kuntoutuspäällikkönä uusia palvelujamme sekä teen tarjouksia palveluistamme kaikille asiakkaillemme. Työssäni toimin kuntoutushenkilökunnan esimiehenä ja työskentelen organisaation johtoryhmässä. Markkinointi ja sopimusasiat ovat vastuualuettani yhdessä toimitusjohtajamme kanssa. Työssäni osallistun muun muassa kuntoutusrobotiikan asiantuntijana tutkimustyöhön EU-rahoitteisessa monikansallisessa selkäydinvammaprojektissa ja  THL n  kansallisessa kuntoutuksen tietopohja hankkeessa asiantuntijajäsenenä.

Sopimusasiakkaat: KELA, Vakuutusyhtiöt, Kunnat, Valtiokonttori sekä itsemaksavat asiakkaat


Satu Pussila

Toimintaterapeutti AMK


satu.pussila(a)terveyskoti.fi p. 044 5853 586

Olen työskennellyt Laitilan Terveyskodissa 2018 alkaen, Teen töitä sekä aikuisten kanssa laitoskuntoutusjaksoilla että lasten parissa avokuntoutuksessa.  Olen erikoistunut lasten toimintaterapiaan ja työskentelen yhä useammin lasten ja heidän perheidensä parissa. Teen sekä toimintaterapeuttisia arviointeja että terapiaa.

Sopimusasiakkaat: Kunnat, Vakuutusyhtiöt, Valtiokonttori sekä itsemaksavat


 

 

Jenni Lehto

Fysioterapeutti AMK


jenni.lehto(a)terveyskoti.fi

Olen tällä hetkellä vanhempainlomalla.Olen työskennellyt Laitilan Terveyskodissa vuodesta 2011 lähtien. Olen työskennellyt noin 3 vuotta myös TYKS:ssa kartuttaen kokemusta mm. erilaisten traumojen ja leikkausten jälkeisestä fysioterapiasta.  Työtehtäviini kuuluvat tällä hetkellä tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia sekä robottiavusteinen Lokomat- ja Indego- kävelykuntoutus. Ohjaan myös liikunnallisia ryhmiä.  Erityisosaamisalueeseeni kuuluu erilaisten ortopedisten leikkausten ja murtumien jälkeinen kuntoutus.

Sopimusasiakkaat: KELA, kunnat, vakuutusyhtiöt, valtion konttori sekä itsemaksavat.


Satu Heikola

Toimintaterapeutti AMK


satu.heikola(a)terveyskoti.fi p. 044 7454 150

Olen toiminut Laitilan Terveyskodissa vuodesta 2002 lähtien. Työskentelen pääsääntöisesti ikäihmisten ja neurologisten kuntoutujien kanssa, joilla on esim. aivoverenkiertohäiriö, aivohalvaus, aivovamma tai neurologinen sairaus. Asiakkaitani ovat myös selkäydinvammakuntoutujat sekä tuki- ja liikuntaelinkuntoutujat esim. amputaatioasiakkaat. Teen yksilöllistä toimintaterapiaa niin Laitilan Terveyskodissa kuin kuntoutujien kotiympäristöissä. Ohjaan toiminnallisia ryhmiä kotona selviytymisen tukemiseksi ja annan apuvälineohjausta. Toimintaterapeuttina kuulun Terveyskodin moniammatilliseen työryhmään. Olen ergonomiapassikouluttaja ja tarjoan konsultaatiota organisaatioille.

Sopimusasiakkaat: KELA, Vakuutusyhtiöt, Kunnat, Valtiokonttori sekä itsemaksavat


Sirpa Karkkonen

Fysioterapeutti AMK


sirpa.karkkonen(a)terveyskoti.fi

Olen työskennellyt Laitilan Terveyskodissa vuodesta 2002. Toimin neurologisten lapsi- ja aikuisasiakkaiden fysioterapeuttina, toteuttaen perusfysioterapiaa, allasterapiaa sekä robottiavusteista Lokomat-kävelykuntoutusta. Ohjaan myös liikunnallisia ryhmiä.

Sopimusasiakkaat: KELA, Vakuutusyhtiöt, Kunnat, Valtiokonttori sekä itsemaksavat


Tarja Puotunen

Fysioterapeutti, lymfaterapeutti


tarja.puotunen(a)terveyskoti.fi

Toimin aikuisneurologisten asiakkaiden fysioterapeuttina toteuttaen perusfysioterapiaa, allasterapiaa sekä robottiavusteista Lokomat-kävelykuntoutusta . Olen työskennellyt fysioterapeuttina yli 30 vuoden ajan. Erityisosaamisalueitani ovat myös lymfaterapia sekä asentohuimaushoidot.Puhun hyvin myös saksaa.

Sopimusasiakkaat: KELA, Vakuutusyhtiöt, Kunnat, Valtiokonttori sekä itsemaksavat


Katri Kuosmanen

Fysioterapeutti AMK ja cert. MDT


katri.kuosmanen(a)terveyskoti.fi

Olen koulutukseltani fysioterapeutti (AMK) ja cert. MDT. Olen työskennellyt Laitilan Terveyskodissa huhtikuusta 2019 lähtien Jenni Lehdon  äitiyslomasijaisena. Olen työskennellyt noin 3 vuotta aikuisneurologisten kuntoutujien parissa Turussa. Työtehtäviini kuuluvat tällä hetkellä tuki-ja liikuntaelimistön fysioterapia, lantionpohjan fysioterapia, neurologinen fysioterapia sekä allasterapia. Erityisosaamisalueeseeni kuuluu fysioterapian suoravastaanotto, McKenzie-menetelmä (MDT) ja lantionpohjan fysioterapia.

Sopimusasiakkaat: KELA, kunnat, vakuutusyhtiöt, valtionkonttori sekä itsemaksavat.


Piia Luukkanen

Fysioterapeutti AMK, voice massage -terapeutti

piia.luukkanen(a)terveyskoti.fi p. 044 7207 056

Olen työskennellyt Laitilan Terveyskodissa vuodesta 2005 asti. Työtehtäviini kuuluu tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, voice massage -terapia, Lokomat– robottiavusteinen kävelykuntoutus, Firstbeat-hyvinvointianalyysi, kuntotestaukset sekä erilaiset työhyvinvointiryhmät.

Sopimusasiakkaat: KELA, Vakuutusyhtiöt, Kunnat, Valtiokonttori, erilaiset yritykset ja yhteisöt sekä itsemaksavat


Mia Grönroos

Fysioterapeutti, Jalkojenhoitaja

mia.gronroos(a)terveyskoti.fi

Olen työskennellyt Laitilan Terveyskodissa fysioterapeuttina vuodesta 2008 lähtien. Kokemusta fysioterapeutin työstä minulla on vuodesta 1995 lähtien erityisesti aikuisneurologiasta mm MS, ALS, Parkinson, avh.  Työtehtäviini kuuluu erityisesti Neurologinen fysioterapia,  robottiavusteinen Lokomat ja Indego –kävelykuntoutus sekä ikäihmisten kuntoutus.

Sopimusasiakkaat Kela, vakuutusyhtiöt, kunnat, valtiokonttori sekä itsemaksavat