Kuntoutuksen henkilökunta

Satu Pussila | Satu Heikola | Paulina Iiskala | Sirpa Karkkonen
Tarja Puotunen | Piia Luukkanen


Paulina Iiskala

Kuntoutuspäällikkö, fysioterapeutti YAMK

paulina.iiskala(a)terveyskoti.fi p.044 0857 821

Olen työskennellyt Laitilan Terveyskodissa vuodesta 1998 ikäihmisten ja vaikeavammaisten kuntouttajana. Työskentelen nykyisin 1-2 päivänä viikossa fysioterapeuttina pääasiassa ikäihmisten ja aivohalvaus- ja selkäydinvammakuntoutujien kanssa. Erityisosaamisenani on robottiavusteinen kävelykuntoutus.
Kehitän ja tuotteistan kuntoutuspäällikkönä uusia palvelujamme sekä teen tarjouksia palveluistamme kaikille asiakkaillemme. Työssäni toimin kuntoutushenkilökunnan esimiehenä, johdan markkinointia ja sopimusasioita yhdessä toimitusjohtajamme kanssa. Osallistun muun muassa kuntoutusrobotiikan asiantuntijana tutkimustyöhön EU-rahoitteisessa monikansallisessa selkäydinvammaprojektissa.

Sopimusasiakkaat: KELA, Vakuutusyhtiöt, Kunnat, Valtiokonttori sekä itsemaksavat asiakkaat


Satu Pussila

Toimintaterapeutti AMK


satu.pussila(a)terveyskoti.fi p. 044 5853 586

Olen työskennellyt Laitilan Terveyskodissa 2018 alkaen, Teen töitä sekä aikuisten kanssa laitoskuntoutusjaksoilla että lasten parissa avokuntoutuksessa.  Olen erikoistunut lasten toimintaterapiaan ja työskentelen yhä useammin lasten ja heidän perheidensä parissa. Teen sekä toimintaterapeuttisia arviointeja että terapiaa.

Sopimusasiakkaat: Kunnat, Vakuutusyhtiöt, Valtiokonttori sekä itsemaksavat


Maria Mäkimattila

Toimintaterapeutti AMK, TtM

Aloitin lasten toimintaterapeuttina Laitilan terveyskodissa vuoden 2019 alussa. Työni koostuu toimintakyvyn arvioista ja toimintaterapiasta, jota toteutan vastaanottokäyntien lisäksi myös asiakkaan tutuissa ympäristöissä koti-, päiväkoti- ja koulukäynteinä.

Sopimusasiakkaat: KELA, kunnat, vakuutusyhtiöt, valtion konttori sekä itsemaksavat.


Satu Heikola

Toimintaterapeutti AMK

satu.heikola(a)terveyskoti.fi p. 044 7454 150

Olen toiminut Laitilan Terveyskodissa vuodesta 2002 lähtien. Työskentelen pääsääntöisesti ikäihmisten ja neurologisten kuntoutujien kanssa, joilla on esim. aivoverenkiertohäiriö, aivohalvaus, aivovamma tai neurologinen sairaus. Asiakkaitani ovat myös selkäydinvammakuntoutujat sekä tuki- ja liikuntaelinkuntoutujat esim. amputaatioasiakkaat. Teen yksilöllistä toimintaterapiaa niin Laitilan Terveyskodissa kuin kuntoutujien kotiympäristöissä. Ohjaan toiminnallisia ryhmiä kotona selviytymisen tukemiseksi ja annan apuvälineohjausta. Toimintaterapeuttina kuulun Terveyskodin moniammatilliseen työryhmään. Olen ergonomiapassikouluttaja ja tarjoan konsultaatiota organisaatioille.

Sopimusasiakkaat: KELA, Vakuutusyhtiöt, Kunnat, Valtiokonttori sekä itsemaksavat


Sirpa Karkkonen

Fysioterapeutti AMK

sirpa.karkkonen(a)terveyskoti.fi

Olen työskennellyt Laitilan Terveyskodissa vuodesta 2002. Toimin neurologisten lapsi- ja aikuisasiakkaiden fysioterapeuttina, toteuttaen perusfysioterapiaa, allasterapiaa sekä robottiavusteista Lokomat-kävelykuntoutusta. Ohjaan myös liikunnallisia ryhmiä.

Sopimusasiakkaat: KELA, Vakuutusyhtiöt, Kunnat, Valtiokonttori sekä itsemaksavat


Tarja Puotunen

Fysioterapeutti, lymfaterapeutti

tarja.puotunen(a)terveyskoti.fi

Toimin aikuisneurologisten asiakkaiden fysioterapeuttina toteuttaen perusfysioterapiaa, allasterapiaa sekä robottiavusteista Lokomat-kävelykuntoutusta .  Erityisosaamisalueitani ovat myös lymfaterapia sekä asentohuimaushoidot.

Sopimusasiakkaat: KELA, Vakuutusyhtiöt, Kunnat, Valtiokonttori sekä itsemaksavat


Piia Luukkanen

Fysioterapeutti AMK, voice massage -terapeutti

piia.luukkanen(a)terveyskoti.fi p. 044 7207 056

Olen työskennellyt Laitilan Terveyskodissa vuodesta 2005 asti. Työtehtäviini kuuluu tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, voice massage -terapia, Lokomat– robottiavusteinen kävelykuntoutus, Firstbeat-hyvinvointianalyysi, kuntotestaukset sekä erilaiset työhyvinvointiryhmät.

Sopimusasiakkaat: KELA, Vakuutusyhtiöt, Kunnat, Valtiokonttori, erilaiset yritykset ja yhteisöt sekä itsemaksavat