Kuntoutuksen henkilökunta

Paulina Iiskala | Jenni Lehto | Satu Heikola | Sirpa Karkkonen | Tarja Puotunen | Piia Luukkanen | Mia Grönroos


Paulina Iiskala

Kuntoutuspäällikkö, fysioterapeutti YAMK


paulina.iiskala(a)terveyskoti.fi p.044 0857 821

Kuntoutuspäällikkö

Olen työskennellyt Laitilan Terveyskodissa vuodesta 1998 ikäihmisten ja vaikeavammaisten kuntouttajana. Työssäni toimin kuntoutushenkilökunnan esimiehenä ja työskentelen organisaation johtoryhmässä. Teen fysioterapeutin työtä pääasiassa ikäihmisten ja aivohalvaus- ja selkäydinvammakuntoutujien kanssa ja erityisosaamisenani on robottiavusteinen kävelykuntoutus.
Kuntoutuspäällikkönä teen tarjouksia palveluistamme kaikille asiakkaillemme, niin julkisille kuin yksityisillekin tahoille. Työssäni osallistun myös kuntoutusrobotiikan asiantuntijana tutkimus- ja kehittämistyöhön.

Aikaa varatessasi voit soittaa minulle 02 8578217 tai 0440857821
Sopimusasiakasryhmät: Kela,Valtiokonttori, LähiTapiola, Osuuspankin A-vakuutus, if, OP-Pohjola

 


 

Jenni Lehto

Fysioterapeutti AMK


jenni.lehto(a)terveyskoti.fi

Olen työskennellyt Laitilan Terveyskodissa vuodesta 2011 lähtien. Olen työskennellyt ennen tätä 3 vuotta myös TYKS:ssa, kartuttaen kokemusta mm. erilaisten traumojen ja leikkausten jälkeisestä fysioterapiasta.  Teen vuonna 2023 fysioterapiaa Terveyskodissa satunnaisesti ja ohjaan Lantionpohjaryhmiä.Erityisosaamisalueeseeni kuuluu erilaisten ortopedisten leikkausten ja murtumien jälkeinen kuntoutu sekä Lantionpohja-ja äitiysfysioterapia.

Sopimusasiakkaat: KELA, vakuutusyhtiöt ja itsemaksavat.


Satu Heikola

Toimintaterapeutti AMK


satu.heikola(a)terveyskoti.fi p. 044 7454 150

Olen toiminut Laitilan Terveyskodissa vuodesta 2002 lähtien. Työskentelen pääsääntöisesti ikäihmisten ja neurologisten kuntoutujien kanssa, joilla on esim. aivoverenkiertohäiriö, aivohalvaus, aivovamma tai neurologinen sairaus. Asiakkaitani ovat myös selkäydinvammakuntoutujat sekä tuki- ja liikuntaelinkuntoutujat esim. amputaatioasiakkaat. Teen yksilöllistä toimintaterapiaa niin Laitilan Terveyskodissa kuin kuntoutujien kotiympäristöissä. Ohjaan toiminnallisia ryhmiä kotona selviytymisen tukemiseksi ja annan apuvälineohjausta. Toimintaterapeuttina kuulun Terveyskodin moniammatilliseen työryhmään. Olen ergonomiapassikouluttaja ja tarjoan konsultaatiota organisaatioille.

Sopimusasiakkaat: KELA, Vakuutusyhtiöt, Kunnat, Valtiokonttori sekä itsemaksavat


Sirpa Karkkonen

Fysioterapeutti AMK


sirpa.karkkonen(a)terveyskoti.fi

Olen työskennellyt Laitilan Terveyskodissa vuodesta 2002. Toimin neurologisten lapsi- ja aikuisasiakkaiden fysioterapeuttina, toteuttaen perusfysioterapiaa, allasterapiaa sekä robottiavusteista Lokomat- ja Indego -kävelykuntoutusta. Ohjaan myös liikunnallisia ryhmiä.

Sopimusasiakkaat: KELA, Vakuutusyhtiöt, Kunnat, Valtiokonttori sekä itsemaksavat


Tarja Puotunen

Fysioterapeutti, lymfaterapeutti


tarja.puotunen(a)terveyskoti.fi

Toimin aikuisneurologisten asiakkaiden fysioterapeuttina toteuttaen perusfysioterapiaa, allasterapiaa sekä robottiavusteista Lokomat- ja Indego-kävelykuntoutusta . Olen työskennellyt fysioterapeuttina yli 30 vuoden ajan. Erityisosaamisalueitani ovat myös lymfaterapia sekä asentohuimaushoidot. Puhun hyvin sujuvaa saksaa ja englantia.

Sopimusasiakkaat: KELA, Vakuutusyhtiöt, Kunnat, Valtiokonttori sekä itsemaksavat


 

Piia Luukkanen

Fysioterapeutti AMK, voice massage -terapeutti

piia.luukkanen(a)terveyskoti.fi p. 044 7207 056

Olen työterveysfysioterapeutti ja työskennellyt Laitilan Terveyskodissa vuodesta 2005 asti. Opiskelen myös tällä hetkellä Terveysteknologiaa. Työtehtäviini kuuluu tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, voice massage -terapia, Lokomat– ja Indego- robottiavusteinen kävelykuntoutus, kokonaisvaltaiset, hyvinvointianalyysit, kuntotestaukset sekä erilaiset työhyvinvointiryhmät. Vastuullani on myös rauhanturvaajien kuntoutuskurssien ohjaus.

Sopimusasiakkaat: KELA, Vakuutusyhtiöt, Kunnat, Valtiokonttori, erilaiset yritykset ja yhteisöt sekä itsemaksavat


Mia Grönroos

Fysioterapeutti, Jalkojenhoitaja

mia.gronroos(a)terveyskoti.fi

Olen työskennellyt Laitilan Terveyskodissa fysioterapeuttina vuodesta 2008 lähtien. Kokemusta fysioterapeutin työstä minulla on vuodesta 1995 lähtien erityisesti aikuisneurologiasta mm MS, ALS, Parkinson, avh.  Työtehtäviini kuuluu erityisesti Neurologinen fysioterapia,  robottiavusteinen Lokomat ja Indego –kävelykuntoutus sekä ikäihmisten kuntoutus.Toimin myös hierojien opettajana Winnovassa.

Sopimusasiakkaat Kela, vakuutusyhtiöt, kunnat, valtiokonttori sekä itsemaksavat